Monday, December 20, 2010

CD lagu KSSR Muzik Tahun 1

Salam Sejahtera..

Untuk makluman guru-guru muzik tahun 1 seluruh negeri Selangor, terdapat 2 CD berkenaan muzik KSSR tahun 1 telah saya edarkan master copy kepada setiap PPD.
1 CD Pendengaran dan Pentaksiran
2. CD muzik dan lagu

Setiap PPD telah diarahkan untuk memperbanyakkan CD tersebut dan diedarkan kepada setiap sekolah rendah di daerah masing-masing dengan kadar segera. PPD akan memaklumkan kepada sekolah bila CD tersebut perlu diambil. Harap bersabar.

Bagi Rancangan Pelajaran Tahunan Muzik dan Seni tahun 1...sebenarnya telah siap.. saya akan uasahakan bagaimana tuan-puan boleh download kan.

terima kasih,

art

8 comments:

  1. Terima kasih atas usaha En Azhar dan semua yang terlibat. Harap En Azhar akan maklumkan kepada kami secepat mungkin.

    ReplyDelete
  2. terima kasih! bilakah kami boleh mendownloadkan RPT muzik? thanks :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana berusaha membantu kami guru2 muzik. Harap dapat dipercepatkan RPT muzik. TQ

    ReplyDelete
  4. ok..InsyaAllah...by this week atau next week

    art

    ReplyDelete
  5. En Art bagaimana pula dengan modul muzik kssr tahun 1?bila kami boleh dapatkannya

    ReplyDelete
  6. yg saya maksudkan ialah RPT muzik KSSR Thn1 lah... yg thn 2 masih guna yg lama

    art

    ReplyDelete
  7. salam en azhar. bahan yg en hantar ke ppd tu ada sekali ke cth borang pentaksiran sekolah utk kssr yang dikatakan wajib dibuat bagi semua mpelajaran.
    lepas dengar taklimat about band 1 to 6 terus bengong jadinya...

    ReplyDelete
  8. Knp x dpt lg cd lagu dr PPD ye?Lambatnye.. X yah tunggu la lwn2. download je. sy dah download pun. dah ada pun sy burn dlm CD sendiri.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget